PERHATIAN : Bukan Untuk Yang Dah Biasa Buat 5 Angka Di Facebook


RAHSIA Saya SEDUT RM16,590 Dengan Hanya "SATU FB POST" , Dan Bagaimana Anda Boleh Tiru Apa Yang Saya Buat Walaupun Anda Baru Buka Akaun Facebook Hari Ini. 

Nampak Macam Mustahil? Teruskan Bacaan Anda.. 


Zyan.my

Dari Meja laptop : Azian Bin Usman (Zyan)

Kepada rakan-rakan usahawan online sekalian..

 

Jika anda mahu hasilkan jualan online sebanyak 5 angka di Facebook tetapi pada masa yang sama anda mahu kurangkan kos pengiklanan sehingga 80% maka anda berada di tempat yang betul…

 

Saya akan tunjukkan pada anda sebentar lagi..

Tapi sebelum itu..

 

Apa yang akan saya kongsikan ini bukanlah untuk semua orang dan hasil keputusan juga berbeza-beza mengikut individu..

 

Bergantung pada tahap pengalaman serta komitmen yang diberikan..  saya sudah melakukannya bertahun-tahun dan hasilkan jualan 6 angka jadi saya rasa saya patut kongsikan ilmu ini kepada anda..

 

Apa yang saya nak kongsikan disini ialah…

Teknik Menjana Jualan

5 Angka Hanya Melalui Facebook Group

Kaedah yang saya maksudkan disini bukan lah promosi di group-group secara melulu,  spam sana-sini dan buat orang rimas..

 

Beritahu saya.. anda sendiri pun rimas tengok

orang lain post-post iklan di group kan?

 

Takkan anda nak buat perkara yang sama?

 

Saya bukan jenis yang sembang kencang… kalau saya kata 5 angka jualan.. saya memang buat 5 angka… dan saya bukannya buat sekali..

 

Tapi sudah berkali-kali sejak 2 tahun yang lepas lagi..

 

Jika tidak saya takkan kongsikan perkara ini dengan anda..

 

Sale ini saya buat dalam masa sehari dan 100% jualan datangnya dari FB group..

 

Dan hanya dari 1 posting posting pelancaran di FB Group.. 

 

Sales  satu hari ini datang dari Group saya sendiri, maksudnya disini.. kalau anda nak buat sales yang lumayan anda mesti buat group anda sendiri,

 

Anda sendiri yang kawal.

 

Bukan dengan post iklan di group-group lain..

 

Bayangkan setiap hari anda semak laptop nampak order tak henti-henti macam ni… dan semuanya datang daripada FB group.. Seronok tak?

Kenapa anda perlu guna Facebook Group?

  1. Tahukah anda dengan menggunakan FB group, Reach lebih tinggi berbanding anda post sendiri di wall anda..  Jika anda post di wall personal anda, mungkin tak sampai 10% pun kawan fb yang nampak posting anda. Tetapi jika anda menggunakan FB group, hampir semua ahli akan nampak posting anda sebab anda.
  2. FB group bersifat lebih santai dan orang selesa menggunakan fb group jika anda gunakannya dengan cara yang betul. Lagi-lagi jika group berkenaan anda buat banyak perkongsian.
  3. Ramai orang gunakan FB group dengan cara yang salah, jadi tak ramai pesaing anda yang sebenar jika anda menggunakan FB group dengan yang cara yang betul untuk menjual.
  4. FB group ada fungsi invite rakan-rakan yang lain, bayangkan setiap ahli group invite 10 orang kawan-kawan dia untuk join group anda. Terima kasih dengan Fb sebab wujudkan Fungsi ini
  5. Potensi jualan lebih tinggi berbanding platform FB yang lain.
  6. Anda boleh buat banyak FB group tanpa sebarang sekatan dan anda boleh menjual berkali-kali di FB group yang baru atau yang dah lama.

Ini baru sebahagian sahaja kelebihan yang ada jika menggunakan FB Group, Namun tidak keterlaluan kalau saya katakan FB group antara penyumpang trafik yang tertinggi dalam bisnes saya..

 

Malah FB group juga antara platform yang paling sesuai untuk anda simpan “database” sebab anda boleh hubungi mereka berkali-kali tanpa sebarang kos..

 

Ya.. Percuma!

 

Jika anda tanya saya apakah sumber trafik percuma yang terbaik..

Saya Akan Jawab Facebook Group!

Namun begitu masih ramai yang tidak menggunakan FB Group dengan betul dan ramai yang tidak nampak potensi sebenar.

 

Maka dengan itu saya telah hasilkan pakej video yang boleh bantu anda memasarkan produk/servis anda melalui FB group!

 

Saya merasa sangat berdosa sekiranya saya tidak kongsikan ilmu ini kepada anda sebab saya sudah buat berkali-kali dan tanpa gagal!

 

Apa yang terkandung dalam pakej video ini?

  • Sales funnel yang betul sebelum bermula

  •  Cara-cara set up dan menguruskan FB group

  •  Strategi dapatkan ahli untuk join FB group Anda

  • Kaedah melakukan posting yang betul di FB group sebelum menjual

  • Bagaimana anda dapat pastikan FB group anda kekal aktif

  • Dan bagaimana anda boleh melakukannya ini berkali-kali lagi macam yang saya buat.. 

  • Rahsia saya hasilkan jualan 5 angka sehari dengan FB group 


Tak Perlu Belajar Teknik Advance Atau MahirPerkara Teknikal

Dengar sini..

 

Dikala usahawan yang lain bertungkus lumus cuba untuk mencari cara terbaik untuk menjual…

Hakikatnya proses menjual tu sangat simple..   Ya! Sangat-sangat simple..

  1. Kumpul audience yang berminat dengan produk/servis anda
  2. Jual pada mereka!

Proses ini sangat mudah dilakukan jika anda menggunakan FB group 😊

 

Anda sediakan tawaran yang menarik, siapa yang berminat minta mereka join group, dalam group anda boleh bagi tau suruh mereka invite rakan-rakan yang lain. Anda juga boleh buat contest dan sebagainya untuk tambah lagi ramai ahli dalam group..

 

Ya.. bina crowd anda sendiri menggunakan FB group.. kemudian baru lah mulakan proses menjual..

 

Semua ni saya tak boleh explain panjang-panjang sebab nanti anda fikir saya hanya sekadar sembang kencang tapi tak serupa bikin..

 

Apa kata anda tonton pakej video rahsia FB group ini dan anda akan nampak sendiri “real case study” macam mana saya sendiri hasilkan 5 angka live depan mata anda..

 

Boleh saya kata kaedah ini antara penyumbang terbesar periuk nasi saya..

Apa Yang Anda Patut lakukan sekarang?

Pakej video ini berharga cuma RM70 sahaja buat masa ini.. Selepas pembayaran anda akan terus terima akses video dan anda boleh terus apply ilmu ini hari ni juga.

 

Kenapa Cuma RM70?

 

Sebab RM70 adalah jumlah yang mungkin anda akan bazirkan hari ini tanpa anda sedar,  boleh jadi anda beli barang online yang anda sendiri tak perlu pun ataupun anda beli makanan kat luar sedangkan kat rumah masih ada makanan.. tahu-tahu beratus ringgit habis..

 

Tetapi jika hari ini anda laburkan RM70 sahaja untuk ilmu pemasaran FB group ini dan anda praktikkannya hari ini juga, anda mungkin akan mendapat pulangan yang berkali-kali ganda lagi.

 

Anda boleh terus tonton dimana-mana sahaja sebaik sahaja anda selesai proses tempahan.. di henpon atau di laptop. Anda juga boleh download jika mahu tonton secara offline..

Tiada Program Lanjutan!

Jangan risau.. apa yang saya kongsikan dalam pakej video FB group ini saya dah kongsikan semuanya, tiada sebarang program lanjutan yang memerlukan anda bayar lebih lagi untuk buat promosi di FB group..

 

Saya dah cuba hasilkan video ini sebaik mungkin dengan jelas.. malah saya terpaksa ulang rekod banyak kali jika ada point penting yang saya terlepas pandang..

 

Ganggu Periuk Nasi Saya!

Jujur pada awalnya saya tak mahu kongsikan ilmu ni dengan sesiapa pun.. lebih baik saya buat sorang-sorang dan tiada orang tahu. Takut ganggu periuk nasi saya..

 

Tetapi kalau saya tak kongsi saya rasa bersalah pula dengan anda.

 

Saya tak sanggup lagi lihat anda buat promosi membuta tuli di Facebook, buat iklan pun tiada orang nampak, buat iklan fb ads pun tak balik modal..

 

Sedangkan saya senang-senang je guna FB group untuk hasilkan jualan 5 angka..

Jaminan Terbaik Dari Saya..

Jika selepas anda dah dapatkan dan praktikkan panduan ini tetapi tidak memberi sebarang kesan  langsung terhadap jualan anda, saya akan pulangkan RM70 anda ni dan anda boleh simpan video-video saya tu dalam tempoh 90 hari selepas pembelian. 

 

Hanya email saya jika tidak puas hati..

 

Disini sahaja saya sudah meletakkan risiko kerugian buat saya sebab saya ada keluarkan kos advertising untuk memasarkan panduan ini kepada anda.. 

 

Tapi saya tak kisah semua tu,  yang penting sekarang saya nak kongsikan ilmu ni kepada anda.

 

Tempah panduan ini sekarang … sebelum saya naikkan lagi harga..

Tempah Sekarang RM70 SAHAJA

p/s: Jika anda jenis yang macam saya iaitu tak suka baca dari atas tiba-tiba terus scroll ke bawah.. ini yang saya offer ..

 

Pakej panduan cara pemasaran FB group dengan harga RM70 sahaja. Anda boleh terus tonton video sebaik sahaja proses bayaran selesai.. Teknik ini saya dah lakukan selama 2 tahun dan tak pernah mengecewakan saya dalam menghasilkan jualan 5 angka!

 

Anda juga mendapat perlindungan 90 hari jaminan wang dikembalikan sekiranya anda merasakan panduan ini langsung tidak bermanfaat buat anda selepas anda follow apa yang saya kongsikan..

Tempah Sekarang RM70 SAHAJA


© Company 2018. All Rights Reserved.