JOM SEDUT DUIT KAW-KAW SEBELUM RAYA TAHUN NI!

 

Membeli & Memborong Produk Dari China Kini Lebih Murah, Mudah Dan Pantas! Tanpa Perlu Ke China.. 

Jana 5 angka bersih sebulan dengan ilmu borong dari china secara online..  

Nama saya Jasni Johari dan partner saya Tuan Azian Bin Usman seorang full timer IM yang dah 10 tahun dalam online marketing,

 

Saya pula mula berjinak dengan perniagaan online ini sejak 3 tahun yang lepas dengan fokus utama adalah barangan Import China, dan hampir setiap hari selama 3 tahun itu, saya menatap skrin laman web lubuk barang murah China ini , iaitu Taobao.com dan juga 1688.com, sebagai seorang  personal shopper.

 

Antara rekod jualan yang saya adalah, tidaklah sebanyak mana cuma RM30,000 untuk “satu order” . Semua ini tidak ada modal satu sen pun, hanya berbekalkan ilmu dan skill-skill membeli barang / import barang di lubuk China secara online sahaja yang bakal saya dedahkan kepada anda sebentar lagi.. 

 

Kajian kes : Produk ni ditempah dari china.. dalam 400 unit ready stok untuk dijual di shopee.. ambil masa cuma 7 hari bekerja untuk sampai ke Malaysia..

 

Untuk pengetahuan anda.. kini shopee sangat mengutamakan seller-seller local yang mempunyai ready stok. Jika anda ada kemahiran borong terus dari china, ini adalah satu kelebihan sebagai seller di shopee! Tak perlu lagi risau dengan mereka yang jual pada harga murah-murah kat shopee walau mereka seller dari oversie sekalipun! 

Sepanjang pengalaman saya dalam bidang ini pelbagai masalah yang telah saya lalui dan pelbagai jalan keluar juga saya  telah cipta untuk keluar daripada semua masalah tersebut.

 

Daripada pengalaman itu lah tercetus untuk saya mengeluarkan panduan ini, bagi membantu anda semua, supaya tidak melakukan kesilapan yang pernah saya lakukan.

 

Sekarang ini saya adalah merupakan admin Malaysia di litrocomcargo.com, salah sebuah Forwarder yang trusted dan mempunyai system shipping yang up to date dengan teknologi yang ada sekarang.

 

Memperkenalkan kepada anda …

 

Panduan Lengkap 2019, Tutorial Tips Taobao & Tips 1688.com, berserta dengan Manual shipping China ke Malaysia 2019 (wajib baca)

Panduan dalam bentuk Online Video (Perlu dimuat turun) ini adalah 100% hasil perkongsian kami sendiri, dan dibuat atas pengalaman sendiri selama 3 tahun sebagai personal shopper. 

HARGA JAUH LEBIH MURAH UNTUNG LEBIH TINGGI

 

Sebagai seorang  individu mahupun peniaga, anda sudah semestinya ingin mendapatkan barang-barang yang lebih murah bukan.? Ya la kenapa perlu beli mahal kalau anda bole dapat harga barang tersebut jauh lebih murah. Individu akan menikmati penjimatan yang banyak dan peniaga pula sudah tentu akan menikmati untung lebih tinggi.

 

Individu beli direct daripada supplier dan bukan peruncit manakala peniaga beli direct daripada kilang, tanpa melalui supplier atau orang tengah. Itu la gambaran yang berlaku bila anda mengikuti kelas online ini . 

Seluruh Dunia Ambil Stok di Laman Web Yang Dimiliki Oleh Kumpulan Alibaba ini

 

Tidak kira, anda pengguna, peniaga kecil-kecilan, dropship , personal shoper, peruncit , pembekal, atau pun anda ada brand sendiri, seluruh dunia ambil stok di China.

 

Apa yang berbeza adalah hanyalah platform, manakala semua barang-barang adalah berasal daripada negara China. Mari kita lihat senarai dropship antarabangsa di bawah :

 

  • banggood.com (70,000 produk ) 
  • BuyInCoins.com (5000 produk) 
  • ChinaVasion.com (2000 Produk ) 
  • CooliCool.com ( 5000 Produk ) 
  • DaleXtremee dx.com ( 160,000 Produk ) 
  • dhgate.com ( 16 juta produk ) 
  • Dinodirect.com ( 130,000 Produk) 
  • Everbuying.com ( 13,000 Produk) 
  • Fasttech.com ( 16,000 Produk ) 
  • GearBest.com ( 30,000 Produk ) 
  • GeekBuying.com ( 20,000 Produk ) 
  • LightinTheBox.com ( 400,000 Produk ) 
  • Miniinthebox.com ( 350,000 Produk ) 
  • SammyDress.com ( 100,000 Produk ) 
  • SheIn.com ( 10,000 Produk ) 
  • TinyDeal.com ( 50,000 Produk ) 
  • Tmart.com  ( 60,000 Produk ) 
  • Aliexpress.com ( 17 juta produk ) 

Kesemua ecommerce di atas adalah berasal daripada negara China, dan hampir semua di miliki oleh kumpulan Alibaba. Platform yang berbeza namun kesemua kualiti barang adalah sama, iaitu di buat daripada negara China. Anda tidak perlu kaji semua website di atas sebab kesemua produk di atas di jual jauh lebih mahal berbanding Taobao.com dan juga 1688.com.

 

Oleh itu pilihan utama kita adalah Taobao.com dan juga 1688.com urusniaga dalam Yuan atau pun RMB

TAHUKAH ANDA, ADA 8 JUTA STORE DI DALAM TAOBAO DAN JUGA 1688.COM?

 

Ya itu adalah fakta, cuba anda bayangkan 8 juta seller ? apa jua barang anda boleh jumpa di sini , pada harga yang murah dan kualiti barang yang baik. Anda Cuma perlu ada ilmu untuk mencari barang-barang yang anda inginkan.

 

Taobao dan 1688 adalah sebenarnya khas untuk penduduk di Negara China sahaja namun kini ia telah di perluaskan di negara Asia, khususnya Malaysia, Taobao merupakan harga runcit namun kita masih bole lagi ambiL kesempatan atas tukaran mata wang, yang mana Yuan atau RMB lebih rendah daripada Ringgit. Oleh itu harga masih rendah daripada harga pasaran di Malaysia.  

 

Manakala 1688.com adalah B2B, iaitu pengeluar kepada pemborong, namun pada Tahun 2019, Minimum Order of Quantity di 1688.com ini telah makin banyak dikurangkan. Kini anda bole beli minimum 2 atau 3 barang sahaja. Anda bole dapatkan pada harga kilang. Kadang-kadang anda bole beli 1 unit sahaja, bergantung kepada jenis barang.

JADI SIAPA YANG SESUAI UNTUK MENDAPATKAN PANDUAN INI?

 

  • Anda yang berniaga di internet dan tak tahu bagaimana dapatkan barang murah unik dan viral.
  • Anda yang berniaga dan nak untung lebih sebab menyampah supplier asyik naikkan harga.
  • Anda yang berniaga fizikal dan mencari apa jua peralatan untuk kedai anda.  
  • Anda yang memang minat untuk jana pendapatan part-time atau full time online.
  • Anda yang tak ada idea nak jual apa untuk jana pendapatan menggunakan  facebook.
  • Anda yang dah pernah buat dan jual macam-macam tapi gagal, sebab kurang ilmu.
  • Anda yang sedang tercari-cari services cargo Malaysia ke China yang murah dan support mantap.

ANTARA KERJA 'PART-TIME' YANG 'MASSYUKKKK' ANDA BOLE BUAT, SELEPAS TAMAT MENUNTUT ILMU 

 

1. Paling tidak pun, dapat beli barang-barang keperluan sendiri & keluarga yang murah-murah, jimat banyak,,,contohnya, kit sekolah anak-anak,,, etc

2. PERSONAL SHOPPER - Ada kawan saya kadang-kadang jejak 4-5 angka sebulan. jadi Personal shopper jer

3. DROPSHIPPER - Tidak perlu modal, (just guna duit customer bayar untuk beli barang).

4. PRE-ORDER - Lebih kurang macam dropshipper, guna duit yang customer bayar untuk beli barang, bakinya jadi Kaciingg "masuk poket" ..boleh buat modal nak buat empayar pulak.

5. JADI SUPPLIER - Ada mamat ni "tittle" supplier tapi tiada premis, tiada opis, tiada pekerja, ada company je, pelik kan... dia supply barang-barang kat kedai RM2, semua barang dia borong kat 1688.com, ship terus ke customer. dia tak perlu angkat barang pun semua berlaku kat hujung jari. 

 

Itu kalau anda buat part time... kalau nak buat secara full time anda boleh jual di shopee, lazada atau marketplace lain secara lebih serius.. mungkin jual di website anda sendiri atau jual direct melalui Facebook atau mana-mana media social online yang lain..  dan banyak lagi cara yang anda boleh buat duit gila-gila bila tahu kaedah dapatkan barang secara borong dan murah direct dari china ni. 

 

Topik Yang Anda Pelajari Dalam 

Panduan Lengkap Taobao

  • Pendaftaran akaun di Taobao
  • Pengurusan Akaun Taobao
  • Tambah Alamat Malaysia di Taobao
  • Tambah Alamat warehouse di Taobao
  • Teknik mencari barang menggunakan keyword
  • Teknik mencari barang menggunakan gambar
  • Cara pilih seller trusted dan barang berkualiti
  • CARA pembelian dan pembayaran
  • Cara pembayaran WAREHOUSE FORWARDER Official Taobao
  • Cara cek tracking international (Malaysia)
  • Cara chatting dengan warehouse forwarder

Video Advance Taobao

  • Bagaimana nak komunikasi dengan seller
  • Cara Minta diskaun dengan seller
  • Kaedah betul logout akaun Taobao
  • Mencari barang melalui kedai
  • Kaedah 'SAVE' barang Sebagai "Favorite"
  • Cara reset password Taobao
  • Kaedah Login yang Betul kalau terlupa username
  • Bagaimana transaksi Refund berlaku.

Ini pula topik yang bakal anda pelajari dalam

Panduan Lengkap 1688

 

  • Pendaftaran akaun di 1688.com
  • Pengurusan Akaun di 1688.com
  • Import Alamat warehouse di Taobao
  • Teknik mencari barang menggunakan keyword
  • Teknik mencari barang menggunakan gambar
  • Teknik selam cara santai
  • Cara pilih seller trusted dan barang berkualiti
  • Download software chat
  • CARA pembelian dan pembayaran
  • Cara cek tracking ke warehouse

Video Advance 1688

  • Cara Chat dengan seller guna software 
  • Cara Minta diskaun dengan seller
  • Kaedah betul logout akaun 1688
  • Mencari barang melalui kedai 1688.com
  • Kaedah 'SAVE' barang Sebagai "Favorite" Vs Manual
  • Kaedah Login yang Betul kalau terlupa username
  • Bagaimana transaksi Refund berlaku.

APA KATA MEREKA YANG TELAH MILIKI ILMU INI ?

" Kini Dah Tau Macam Mana Nak Beli Kat Website Taobao "

" Lebih Murah Dari Shopee Dan Lebih Banyak Pilihan Untuk Dibeli "

BERAPAKAH HARGA PANDUAN LENGKAP 2019 TIPS TAOBAO & TIPS 1688.COM

+ MANUAL SHIPPING (WAJIB BACA) INI ?

 

Kalau kita kira ikut harga pasaran sekarang ini, 1 panduan (Taobao) sahaja adalah RM 150, oleh itu jumlah untuk 2 panduan adalah RM 300 + bonus iaitu keahlian cargo adalah RM 150 + bonus koleksi wechat nilai adalah RM200 + Support Group Nilai RM 500 setahun, jumlah nilai pasaran adalah RM 1100

 

Namun….

 

Harga Promosi Sempena Pelancaran ini hanya :

RM 120 sahaja 

 

Cuma harga ini TERHAD untuk kuota pertama ini sahaja! 

 

Selepas itu, harga akan naik kepada RM150!

 

Tapi nanti dulu, bagi memastikan panduan lebih esklusive dan lebih lengkap, Saya ada sediakan bonus yang Padu untuk anda.

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0

BONUS SUPER PADU!!! 

 

100++ Koleksi wechat seller 

 

Seller wechat ini adalah seller yang menjual barang-barang branded. Seperti adidas, nike, reebok, channel, supreme, dan lain-lain lagi. Mereka ini tidak ada kedai di dalam Taobao atau 1688.com. Pssst sesuai grab bonus sebab raya dah dekat bole melaram time raya nanti.

Manual lengkap 2019, Shipping China to Malaysia.

 

Wajib Baca manual ni, sebab ini adalah kunci dalam anda menentukan profit margin anda. Apabila anda Master benda ni, ada pasti tidak akan rugi. Penting!

Percuma Seumur Hidup Premium Membership di litrocomcargo.com

 

Harga asal untuk premium membership di litrocomcargo.com adalah RM150/setahun. Bila anda grab panduan ini anda akan menerima percuma seumur hidup Premium Membership Litrcocomcargo.com dan bakal menikmati rate shipping termurah di Malaysia dan support yang superb!

Support di Facebook Group

 

Kami tidak tergamak meninggalkan anda terkial-kial, anda akan berada dalam sebuah support group yang akan menjawab apa jua soalan anda berkenaan dengan keseluruhan course ini.

Bonus memang ohsem sekali!. Ni member premium sedia ada dah mula masam muka, sebab mereka bayar lebih tinggi daripada anda, untuk jadi premium member. Pesan saya jangan sia-sia peluang keemas an ini. Grab sekali masih  ada masa.

                                     

ANDA BOLEH TERUS ISI BUTIRAN PEMBELIAN DENGAN KLIK BUTANG TEMPAHAN DI BAWAH INI & PEMBAYARAN HANYA DITERIMA MELALUI ONPAY SAHAJA. 

 

PASTIKAN ANDA MENERIMA EMAIL PENGESAHAN BESERTA NO INVOICE SELEPAS ISI BORANG (JIKA TIDAK TERIMA SILA ISI SEKALI LAGI)

 

HARGA PROMOSI RM120 SAHAJA! 

DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS
0
0