PERHATIAN: BUKAN UNTUK ANDA YANG INCOME SUDAH LEBIH RM20K SEBULAN

Ketahui 7 Rahsia Bagaimana "Menyedut" RM8k-RM12k Jualan Setiap Bulan Tanpa Henti Di Shopee Dengan Hanya Menjadi Agen DROPSHIP sahaja!


YA! 5 Angka Sebulan, Walaupun Anda Bergelar Manusia Paling Buta IT!

Gambar : Jualan dropship dari salah 1 store kami. 

Kepada rakan-rakan sekalian.. 

 

Kita semua tahu di zaman serba moden ini semakin lama, semakin tinggi kos sara hidup.. gaji yang diterima setiap bulan sekadar cukup-cukup makan apatah lagi nak menyimpan.. 

 

Berapa tahun lagi agaknya anda mampu bertahan dengan keadaan sekarang? 

 

Setuju tak sekiranya saya katakan bahawa untuk ubah kewangan anda sekarang anda tetap kena tambah pendapatan?

" ..Tiada Cara Lain Selain Dari TAMBAH PENDAPATAN.." 


Sekarang ni kita sudah masuk ke zaman  "survival" dimana masing-masing berlumba hanya untuk survive. Jika dulu dengan berjimat cermat kita sudah boleh hidup selesa.

 

Sekarang dah cuba jimat macam mana pun poket tetap rasa sesak walau baru masuk tengah bulan.

 

Jadi apa cara terbaik untuk tambah pendapatan tapi pada masa yang sama anda tidak ganggu kerja dan masa anda sekarang?

Jawapannya adalah.. 


"..Berniaga Di Shopee Dengan Kaedah DROPSHIP!.."

Bayangkan setiap hari anda terima order macam ni walau sekadar dropship.. seronok kan?

Tak payah simpan dan pos barang pulak tuh... 

 

Bayangkan pula jika income anda cecah 5 ANGKA setiap bulan walau secara DROPSHIP... Walau sekadar jual "casing smartphone jer..  Beronok-ronok dibuatnya! 

Hai, Saya Zyan seorang Full Time internet marketer, boleh panggil Abam Zyan dan bersama saya Tuan Alfa dari Sabah, Seorang dropshiper yang sangat aktif di platform shopee.

 

Beberapa bulan yang lepas, saya sendiri ada lancarkan panduan shopee tapi lebih kepada yang nak jual produk sendiri, yang boleh simpan stok dan pos sendiri. Alhamdulillah ada yang jana 5 angka sebulan apabila follow betul-betul panduan saya tu..

 

Namun panduan saya itu “bermasalah” bagi mereka yang tiada modal untuk beli & simpan stok, yang tiada banyak masa nak pos barang dan sebagainya..

 

Oleh kerana Tuan Alfa ni ada kemahiran dalam bidang dropship dan dia juga berhasil membuat jualan di shopee 5 angka tiap bulan secara dropship, maka beliau telah hasilkan panduan khas untuk anda yang berminat nak jana income dropship di shopee..

MEMPERKENALKAN...

PANDUAN RAJA DROPSHIP SHOPEE

"Apa Beza Panduan Ini Dengan Panduan Lain? 

 

Apa Yang Istimewa Sangat?"

  • Dihasilkan oleh AGEN DROPSHIP sendiri yang AKTIF! 

    Jika anda mahu mahir dalam membina kapal, belajar lah dari tukang buat kapal yang sudah ada pengalaman supaya anda dapat ilmu yang betul dan tepat.

     

    Panduan ini memang 100% dihasilkan dari pengalaman dari agen dropship yang aktif! 

  • Pembelajaran dalam FORMAT VIDEO! 

    Dengan format video, anda ibarat ada seseorang COACH yang tunjukkan apa langkah yang patut anda buat, anda cuma perlu follow sahaja step by step.

     

    Anda seorang newbie atau seorang yang BUTA IT sekalipun boleh follow! 

  • Group Support & BIMBINGAN disediakan

    Anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group khas untuk support dan bimbingan. FB group lebih mudah untuk anda buat sebarang rujukan kemudian.

  • Senarai HOT SUPPLIER didedahkan!

    Ini adalah senarai listing yang digunakan sendiri oleh Tuan Alfa, anda tak perlu lagi spent masa berhari-hari untuk dapatkan contact supplier dropship yang berkualiti! 

Siapa Yang Layak Untuk Dapatkan Panduan Ini?

Sudah tentu lah untuk anda yang mahu jana pendapatan tambahan tetapi pada masa yang sama... 

 

  • Tiada atau kurang modal untuk dapatkan stok banyak
  • Tiada banyak masa nak bungkus barang & pos barang 
  • Tiada tempat khas untuk simpan stok barang
  • Tidak mahu ganggu masa kerja atau perkara anda yang lain
  • Anda Mahukan waktu kerja yang lebih fleksible

Namun Begitu Panduan Ini Bukan Untuk Anda Sekiranya... 

  • Anda sudah menjana lebih RM20,000 sebulan!
  • Sudah cukup SELESA dengan keadaan kewangan sekarang
  • Malas dan tidak mahu usaha untuk ubah kewangan
  • Tidak yakin dan tidak percaya diri boleh lakukan!

Ingat! Panduan ini bukan ajar anda duduk diam tunggu duit masuk, panduan ini akan tunjukkan cara dan kaedah bagaimana jana pendapatan lumayan di shopee sebagai agen dropship 

"Apa Yang Anda Akan BELAJAR?"

Berniaga di shopee bukanlah sekadar upload barang dan berharap ada belian berlaku. Ada beberapa fasa yang anda perlu lalui jika mahu dapat jualan yang konsisten apatah lagi untuk dapatkan 5 ANGKA SETIAP BULAN!

 

Sebab itu E-Course Raja Dropship Ini Di Hasilkan! Kami Dedahkan 7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee.

  1. Senarai Hot Supplier Dropship - Untuk hasilkan pendapatan lumayan sebagai agen dropship sudah tentunya anda memerlukan senarai supplier yang “ UP TO DATE” dan serius berurusan dengan anda walaupun anda hanya agen dropship. Dalam pakej ini kami dah bagi siap-siap senarai lebih dari 50 SUPPLIER! (Video 4 – 30 Min)
  2. Niche Di Shopee – Niche apa yang PALING MENDAPAT SAMBUTAN? Raja Dropship akan tunjukkan! Selepas ini tak perlu lagi main hentam je letak apa-apa produk. (Video 2 – 22 Min)
  3. Market Research -  Huh! Apa ni? Ini lah bahagian yang paling penting iaitu bagaimana nak ketahui apa yang PELANGGAN MAHU dan PERLUKAN! Jika kita tahu keperluan dan kehendak pelanggan kita, pasti lebih mudah untuk kita hasilkan jualan di shopee! (Video 3 – 50 Min)
  4. Produk Research – Kalau anda tidak tahu bagaimana nak buat produk research, pasti anda TIDAK TAHU PILIH PRODUK apa dan produk yang bagaimana boleh membuat pelawat tak sabar bayar kepada anda! Video ini akan tunjukkan! (Video 5 – 41 Min)
  5. Teknik Listing – Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” sahaja, MAKA ANDA SILAP BESAR Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA. (Video 8 – 37 Min)
  6. Pro Marketing – Ketahui degan betul tools dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Shopee sendiri. Jangan disebabkan anda TERLEPAS PANDANG anda pun TERLEPAS banyak CUSTOMER! (Video 11 –  Video 18 )
  7. Shopee Empire – Ini adalah strategi “SECRET” yang kami tak dedahkan pada sesiapa pun sebelum ini. Tujuan dia ialah bagaimana nak dapatkan pelanggan yang “BERULANG” dengan mengumpul LIST & DATABASE pelanggan. Kalau nak harap pelanggan baru sahaja setiap masa, lama-lama store anda akan MATI!  (VIDEO BONUS )

Jika anda mahir ketujuh-tujuh rahsia ini. Peluang untuk anda jana 5 ANGKA setiap bulan di shopee LEBIH TINGGI!

 

Anda juga lebih bebas dari segi masa, boleh buat secara sambilan dan tidak ganggu “MASA PENTING” anda.

 

Tapi jika anda boleh GANDAKAN LAGI USAHA ANDA. Tak mustahil anda boleh buat secara FULL TIME!

 

JUMLAH KESELURUHAN VIDEO BUAT MASA INI : 21 VIDEO

 

 

*Video akan diupdate secara PERCUMA kepada Anda!

Apa Kata Tuan Cornelius Henry Selepas Beliau Tonton Pakej Video Ini: 

Apa pula kata... Pembeli Pakej Video Ini..

Jadi Berapa Harga Panduan RAJA DROPSHIP ini?

 

Disebabkan panduan ini baru sahaja dilancarkan. Kami buka dengan HARGA PROMO iaitu...

 

 RM120 (TAMAT)

 

Kini RM150 SAHAJA

(bakal tamat malam ini)

 

Namun harga ini memang kami buka untuk yang terawal sahaja. 

 

Harga RASMI nanti 4 KALI GANDA dari harga sekarang. ­

 

Jika anda tidak ambil peluang ini sekarang, orang lain yang akan ambil tempat anda.

Buat keputusan yang tepat sekarang juga!

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

RAJA DROPSHIP SHOPEE

Gambar sekadar hiasan : Semua video pembelajaran anda boleh akses dalam Group FB premium sebab kami nak tambah lagi video-video baru dan mudahkan untuk anda akses dan up tp date!

Lihat Apa Yang Bakal Apa Anda DAPAT: 

  • 🔖 VIDEO TUTORIAL STEP BY STEP (Bernilai RM1200)

    Lihat, dengar dan ikut sahaja apa yang ditunjukkan dalam video, tak perlu lagi pening mencari cara bagaimana nak dapatkan extra income. Banyak kaedah dan strategi rahsia yang tak ramai orang tahu didedahkan dalam video-video ini. Selepas tonton video ini,  anda akan nampak yang buat duit di shopee ni sebenarnya " takde lah susah mana " .

  • 🔖 SENARAI TOP SUPPLIER DROPSHIP TEMPATAN (Bernilai RM800)

    Ini antara sebab utama kenapa anda patut dapatkan, siapa nak bagi senarai lubuk dimana anda boleh order dan biarkan mereka tolong poskan untuk anda? Anda hanya perlu berada di depan laptop atau guna smartphone untuk monitor sales. selebihnya biar pihak supplier yang uruskan. Boleh lah anda sambung buat kerja anda yang lain. Kami bagi senarai supplier yang aktif dan up to date! 

  • 🔖 PREMIUM GROUP SUPPORT (Bernilai RM3000 setahun) 

    Anda tidak faham atau nak bertanya sebarang soalan? Jangan risau, kami sediakan Facebook group khas buat anda yang nak bertanya apa-apa soalan. Disini juga kami akan kongsikan info-info tambahan yang orang luar tak ramai tahu! 

  • 🔖 VIDEO UPDATE PERCUMA (Bernilai RM800 setahun) 

    Buat masa ini ada 20+ video tutorial kesemuanya, dan akan ditambah dari masa ke semasa, sebagai pembeli akan dapat update video seterusnya secara PERCUMA! Jadi jangan risau sekiranya terdapat sebarang perubahan yang berlaku pada shopee, kami juga akan maklumkan kepada anda. 

  • Nilai keseluruhan panduan , support & update ini adalah RM5800 tapi untuk hari ini anda cuma perlu bayar RM150 SAHAJA  sempena pelancaran dan promosi hujung tahun.

     

    Dapatkan sekarang sebelum 31 Disember 2018

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

PROMOSI AKHIR TAHUN

Raja Dropship Shopee

Seni menjana income di SHOPEE secara Dropship!

RM150 Sahaja

(Jualan Ditutup Malam Ini)

100% Di Jamin Selamat

CARA MENEMPAH VIDEO COURSE RAJA DROPSHIP

 

1) Isikan butiran anda seperti nama, email & no telefon dibawah (Pastikan lengkap & tepat)

2) Pilih salah satu kaedah bayaran yang anda selesa sama ada manual atau menggunakan payment gateway seperti billplz

3) Jika anda mahu bayar menggunakan kad debit/kredit sila gunakan option senangpay 

4) Pembayaran menggunakan billplz atau senangpay akan mendapat akses kurang dari 3 JAM selepas pembayaran

5) Selepas pembayaran anda disahkan, anda akan dimasukkan ke dalam FB group premium.

 

Nota : Segala akses material pembelajaran ada dalam FB Group Premium.

Mudah untuk kami tambah video baru pada masa hadapan serta support kepada anda :) 

 

All the best! kita jumpa di group premium! 

JUALAN TUTUP MALAM INI!

0
0
0
0
0
0
0
0