PERHATIAN BUAT PARA TRADER FX


Teknik EU Dedahkan Kaedah Yang Sudah Diguna Pakai Sejak 6 Tahun Yang Lepas!


Afirul Hizal

Dari meja Afirul a.ka Firulsnr.

KUANTAN, PAHANG.

Kepada Sahabat,

 

Jika mahu dapatkan 90% Entry HARIAN, mohon baca surat ini sampai habis..  ada hal yang sangat penting untuk saya sampaikan..

Sebelum itu, Biar saya bertanya sesuatu..

Berapa lama anda sudah melakukan trade? setahun? 2 tahun? atau 3 tahun?

 

95% Trader forex di Malaysia mengalami kerugian.. ada yang sampai berhutang, pinjam Ah Long , terpaksa gadai rumah dan tanah untuk cover hutang. Anak bini pula yang jadi mangsa.

 

Kebanyakan Trader tak sampai setahun terus stop kerana tidak mampu mengawal emosi apabila berlaku kerugian. Money Management juga sangat teruk.

 

Maka dengan itu saya buat keputusan untuk tulis Ebook Teknik EU yang sebanyak 56 Muka & lebih 40 Gambar Panduan Entry Lengkap.

APA Istimewanya Teknik EU?

  • Dah diguna sejak 6 tahun lepas
  • 90% potensi untuk dapat entry harian
  • Fokus pada pair EU saja yg senang nak follow dan apply
  • Ada kiraan MM (Money Management) yg ditil dan ketat

Kenapa Saya Tulis Ebook Ini?

1. Saya rasa inilah bab yang paling penting dlm trade. Tanpa bab ni ramai trader kecundang.

 

2. Kongsi pengalaman saya yang sudah trade sejak 2007. Teknik EU ni 'buah last' dari saya sebagai senjata untuk entry,

KENAPA Perlu Dapatkan Ebook ni ?

  • Ia adalah pelengkap pada silibes trading. Semua trader tak kira apa teknik sekalipun harus ada ebook ni

  • Pasti membantu anda lebih disiplin dalam trade

  • Ada petua bagaimana nak kawal emosi ketika posisi trade tengah menurun teruk

  • Buah tangan terakhir dari saya. Lepas ni nak fokus pada trade. Saya yakin ebook ni akan bantu ramai trader lebih cermat menjaga akaun..

Dan banyak lagi..

 

Kali ini kita bukan bercakap pasal kesempurnaan teknik, tapi kita akan bicara pasal kesempurnaan silibes dalam trade...

 

InsyaAllah ebook ni akan menyelamatkan mungkin 100, 200, 300 atau 1000usd duit deposit anda !!

KENAPA Perlu Dapatkan Ebook ni ?

Dengan 56 muka surat, lebih 40 gambar panduan entry yang lengkap

 

Harganya Cuma..  RM79 sahaja

 

Pasti berbaloi.. sangat berbaloi

 

RM79 ni akan selamatkan lebih lagi duit deposit tuan/ puan tu
InsyaAllah..

 

Jaminan Saya Terhadap Anda!

Ebook ini memang bukan mudah untuk saya tulis, berbulan juga ambil masa..

 

Saya jamin 100% anda pasti akan suka Ebook Saya ini atau Saya pulangkan semula RM79 anda dan anda masih boleh simpan ebook saya tu. 

 

Ya Betul!

 

Tak perlu pulangkan semula ebook tu. 

 

Hanya perlu email saya resit anda dan saya akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. Saya pun tak mahu pegang wang anda sekiranya anda tidak redha..

 

Adil kan?

 

Sudah sedia untuk download?

Tawaran Ini Sangat Terhad! RM79 Sahaja Sebelum Saya Naikkan Harga

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Terima kasih kerana sudi membaca sampai ke hujung, saya harap kita akan bertemu lagi..

 

Yang Ikhlas,

 

Afirul Hizal

 

P.S. Harga RM79 ini adalah harga pengenalan, selepas ini saya akan naikkan ke RM150

 


© Company 2018. All Rights Reserved.

null